Undervisere

Her præsenteres alle lærerne på Madmentor - uddannelsen.


Vi er stolte af at have et tværfagligt, internationalt team af undervisere, hvor hver og én er udvalgt på baggrund af deres unikke viden og tilgang. Sammen klæder vi kursisterne på Madmentor™ uddannelsen på til at gøre en forskel.


Kari Løvendahl Mogstad

Kari Løvendahl Mogstad

 • cand. med. og universitetslektor

 • Underivser i kropsidealer & kropsopfattelse.

Kari Løvendahl Mogstad er norsk (med dansk mor), og arbejder som praktiserende læge og universitetslektor i Trondheim i Norge. Hun har i mange år engageret sig indenfor mødres-, børns- og unges sundhed.

Kari er en aktiv skribent og foredragsholder særligt indenfor kropsopfattelse og kropsidealer i den øgede perfektionskultur som eksisterer i samfundet i dag. Kari har selv fem børn i alderen 10-24 år.

Jeg blev endnu mere motiveret for at slippe min egen negative kropsopfattelse. Både for at opnå større glæde og tilfredshed med mig selv, men også for at kunne være autentisk og et godt forbillede for andre. STOR gave!
— tidligere studerende på Madmentor™

Cristine Wasgård

 • Uddannet kropsbehandler og Integrative Coach Professional

 • Underviser i kropsterapi og selvaccept

Cristine Wasgård er uddannet hos ManuVision som træner og kropsbehandler. Hun er desuden uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA

Cristine kombinerer til dagligt kropsterapi med skyggearbejde. Gennem sit arbejde hjælper Cristine sine klienter til at genskabe forbindelsen mellem krop og hoved, så kroppen bliver et trygt sted at søge svar, når hovedet stikker af i kalorieregnskaber og negative tankemønstre.

Cristine udfordrede mig virkelig - hun trak mig ud af min komfortzone hver gang. Hun skubbede til mine grænser på en “aldrig set før” - men kærlig måde.
— tidligere studerende på Madmentor™

Anne-Dorte Krog

Anne-Dorte Krog

 • Cand. Psych.

 • Underviser i ACT og Compassion Fokuseret Terapi

Anne-Dorte Krog er autoriseret psykolog, og har siden 2010 arbejdet både i kommunalt og privat regi. I sit virke som psykolog har hun blandt andet arbejdet med klienter med spiseforstyrrelser og overspisning.

Anne-Dorte underviser i behandlingen af klienter med et problematisk forhold til mad. Udgangspunktet for behandlingen beror på metoder fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy) samt Compassion Fokuseret Terapi.

Den første gang lavede Anne-Dorthe en visualisering, som virkede meget kraftigt på mig. Det fik mine øjne op for effektivt visualisering er.
— Tidligere studerende på Madmentor™

Sille Kløvedal

Sille Kløvedal

 • cand. mag. i psykologi og uddannet Hatha-yin yogalærer

 • Underviser i Selvomsorg og kropsbevidsthed

Sille Kløvedal er cand.mag. i psykologi og uddannet yogalærer i Indien og Nepal.

Sille underviser i hatha-yin yoga, som er en blid form for yoga med vægt på det dybe og naturlige åndedræt, kropsbevidsthed, sanser og intuition.

Gennem øvelser der kan variere mellem dybe og blide stræk, dynamiske øvelser, mantraer og meditation, hjælper Sille til større egenomsorg of selvaccept.

Yogaen er egnet til alle aldre, og skader er ingen hindring.

Sille er SÅ fantastisk til at skabe fokus på krop og det at mærke efter. Æv at hun ikke underviser i [min hjemby]!
— Tidligere studerende på Madmentor™

Lene Meyer

Lene Meyer

 • Cand.Psych, ph.d. studerende

 • Underviser i BED, tvangsoverspisning

Lene Meyer er uddannet psykolog og har siden 2008 arbejdet med mennesker med spiseforstyrrelser både i psykiatrien og i egen praksis.

I 2013 begyndte Lene på et ph.d. projekt om spiseforstyrrelsen Binge Eating Disorder (BED), på dansk tvangsoverspisning. BED ligner den mere velkendte spiseforstyrrelse bulimi og er kendetegnet ved overspisninger i store mængder mad, men modsat bulimi er der ingen opkastninger. Personen udvikler derfor med tiden en overvægt.

Lene  underviser i de udfordringer, der knytter sig til BED og hvordan man som behandler kan navigere i krydsfeltet mellem spiseforstyrrelse og overvægtsproblematik.

Vi kom utrolig godt omkring emnet og Lene var super professionel i sit felt - meget troværdig. Super spændende emne.
— tidligere studerende på Madmentor™

Anette Borgen

 • Coach, mentor og underviserer

 • Underviser i Coaching

Anette er certificeret: Master Coach – Manning Inspire, Konflikt Coach – Conflict.dk, Motivations Coach – Motivation Factor. International ACC certificeret Coach hos IC,  Kinesiolog med kost og ernæring som speciale hos Frede Damgård og Anne Strårup

Selvstændig behandler inden for sundhed og trivsel i 32 år. Siden 2006 primært som coach og underviser.

Mentor og underviser hos Manning Inspire, samt leder af Manning Inspire Coach Club og afholder egen workshop serie i Sofias hus med fokus på personligt lederskab og selvudvikling.


Marie Steenberger

Marie Steenberger

 • Ernæringsekspert og stifter af Madmentor™

 • Underviser i Ernæring, psykologi og mad

Marie Steenberger er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (i dag bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol).

Marie er desuden uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Coach fra Manning Inspire i Danmark.

Marie har specialiseret sig i spisemønstre og har mange års erfaring med at arbejde med de mentale årsager bag overvægt og undervægt.


Sofia Manning

Sofia Manning

 • Coach og stifter af Madmentor™

 • Madafhængighed og selvudvikling

Sofia har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien. Derudover har jeg et hav af større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet.

Sofia står i dag i spidsen for Manning Inspire, en veletableret og velrenommeret virksomhed. Sofia underviser, skriver bøger og optræder ofte i medier om selvudvikling og coaching.