Underviserne

 

Vi er stolte af at have et tværfagligt team af dygtige undervisere, der hver er valgt ud fra deres unikke viden og tilgang. Tilsammen ruster vi vores studerende på Madmentoruddannelsen til at hjælpe mennesker der kæmper med maden, vægten og sundheden.

 

 

Marie Steenberger

 • Ernæringsekspert og ejer og direktør af Madmentoruddannelsen

 • Underviser i Ernæring, psykologi og mad

Marie Steenberger er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (nu bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol).

Marie er desuden uddannet Integrativ Coach Professional ved Ford Institute for Integrative Coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Coach og Mastercoach fra Manning Inspire i Danmark.

Marie har specialiseret sig i spisemønstre og har mange års erfaring med de psykologiske årsager bag vægt og spisning.

 
 
Marie er eminent til at skabe forandring i mennesker. Hendes rummelighed kombineret med hendes skarpe sans for mine mønstre skabte et rum, hvor det var trygt for mig at åbne op.
— Tidligere studerende på Madmentoruddannelsen
 

 

Mie My Tastesen 

 • Cand.psych. og åndedrætsterapeut.  

 • Underviser i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT). 

Mie My Tastesen er psykolog og indehaver af virksomheden ACT & Breathe, som hun har skabt med udgangspunkt i en holistisk tilgang til de psykiske udfordringer, som mennesker oplever. Det betyder, at hun ser psykisk lidelse ud fra en forståelse af at krop og sind gensidigt påvirker hinanden.

Mie My har specialiseret sig i at arbejde med sine klienter ud fra en kombination imellem ACT, CFT og åndedrætsterapi. Hun har erfaringer med spiseforstyrrelser på egen krop, og har igennem en årrække været tilknyttet Landsforeningen for Spiseforstyrrelser og Selvskade, som rådgiver samt Videnscenter om Spiseforstyrrelser og Selvskade på BED forskningsprojekt.

 
Mies undervisning i selvomsorg og selvaccept var en øjenåbner for mig. Det gør, at jeg i dag har et helt andet kærligt og omsorgsfuldt syn på mig selv, min krop og mine spisemønstre.
— Tidligere studerende på Madmentoruddannelsen
 

 

Lene Meyer

 • Cand.Psych, Ph.d. Specialist i BED

 • Underviser i BED, tvangsoverspisning

Lene Meyer er uddannet psykolog og har siden 2008 arbejdet sammen med folk med spiseforstyrrelser både i psykiatrien og i egen praksis.

I 2013 begyndte Lene på et ph.d. projekt om spiseforstyrrelsen Binge Eating Disorder (BED), på dansk tvangsoverspisning. BED ligner den velkendte spiseforstyrrelse bulimi og er kendetegnet ved overspisninger i store mængder mad, men modsat bulimi er der ingen opkast.

Lene underviser i de udfordringer, der er relateret til BED, og hvordan man som behandler kan navigere i krydsfeltet mellem spiseforstyrrelser og overvægtsproblematikker.

Vi kom utrolig godt omkring emnet og Lene var super professionel i sit felt - meget troværdig. Super spændende emne.
— tidligere studerende på Madmentoruddannelsen
 
 

 

Sille Kløvedal

 • cand. mag. i psykologi og uddannet Hatha-yin yogalærer

 • Underviser i Selvomsorg og kropsbevidsthed

Sille Kløvedal er cand.mag. i psykologi og uddannet yogalærer i Indien og Nepal.

Sille underviser i hatha-yin yoga, som er en blid form for yoga med vægt på det dybe og naturlige åndedræt, kropsbevidsthed og intuition.

Gennem øvelser, der kan variere mellem dybe og blide stræk, dynamiske øvelser, mantraer og meditation, hjælper Sille med at øge selvomsorg og selvaccept.

Yoga er velegnet til alle aldre, og skader er ingen hindring.

 
 
Sille er SÅ fantastisk til at skabe fokus på krop og det at mærke efter. Æv at hun ikke underviser i [min hjemby]!
— Tidligere studerende på Madmentoruddannelsen
 

 

Cristine Wasgaard

 • Uddannet kropsbehandler og Integrative Coach Professional

 • Underviser i kropsterapi og selvaccept

Cristine Wasgård er uddannet hos ManuVision som træner og kropsterapeut. Hun er desuden uddannet Integrativ Coach Professional ved Ford Institute for Integrative Coaching (FIIC), Debbie Ford, USA

Cristine kombinerer til dagligt kropsterapi med skyggearbejde. Gennem sit arbejde hjælper Cristines kunder med at genskabe forholdet mellem krop og hoved, så kroppen bliver et sikkert sted at søge svar, når hovedet stikker i kalorieberegninger og negative tankemønstre.

 
 
Cristine udfordrede mig virkelig - hun trak mig ud af min komfortzone hver gang. Hun skubbede til mine grænser på en “aldrig set før” - men kærlig måde.
— tidligere studerende på Madmentoruddannelsen
 

 

Lotte Brix Bjørnskov

 • Coach og mentor

 • Underviser i Coaching

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Mastercoach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stresscoach samt Enneagram Practitioner.

Til dagligt arbejder hun med undervisning, foredrag, træning og coaching dels gennem sit eget Move 4ward og dels som freelancer i et konsulenthus med speciale i kultur, præstation, trivsel og samarbejde. Desuden arbejder hun via coaching med unge piger i mistrivsel under konceptet PigePotentiale.

 
 
Lotte er en dygtig, kompetent og powerfuld underviser med en meget empatisk tilgang mennesker. Fuld af dejlig smittende positiv energi.
— TIDLIGERE STUDERENDE PÅ MADMENTORUDDANNELSEN
 

 

Nadja Vienberg

 • Klinisk Diætist, Madmentor og Master Coach

 • Underviser i iværksætteri og forstyrret spisning

Nadja er uddannet klinisk diætist og certificeret Madmentor og master coach og specialiseret i overspisning BED (Binge eating disorder). Hun har arbejdet 2 år som frivillig i LMS (Landsforeningen for selvskade og spiseforstyrrelse).

Til dagligt arbejder hun i sin egen praksis med behandling og forebyggelse af spiseforstyrrelser og forstyrret spisning. Nadja har både én til én klienter og gruppeforløb.