undervisere

Her præsenteres alle lærere på MadmentorUddannelsen.


Vi er stolte af at have et tværfagligt internationalt team af lærere, hver valgt ud fra deres unikke viden og tilgang. Tilsammen ruster vi vores studerende på Madmentoruddannelsen, til at hjælpe mennesker der kæmper med maden, vægten og sundheden.


Kari Løvendahl Mogstad

Kari Løvendahl Mogstad

 • cand. med. og universitetslektor

 • Underviser i kropsidealer & kropsopfattelse.

Kari Løvendahl Mogstad er norsk (med dansk mor), og arbejder som praktiserende læge og universitetslektor i Trondheim i Norge. Hun har i mange år engageret sig indenfor mødres-, børns og ungers sundhed.

Kari er en aktiv forfatter og foredragsholder med speciale i kropsopfattelse og kropsidealer i den øgede perfekthedskultur, der finder sted i samfundet i dag. Kari har selv fem børn i alderen 10-24 år.

Jeg blev endnu mere motiveret for at slippe min egen negative kropsopfattelse. Både for at opnå større glæde og tilfredshed med mig selv, men også for at kunne være autentisk og et godt forbillede for andre. STOR gave!
— tidligere studerende på Madmentoruddannelsen

Cristine Wasgård

 • Uddannet kropsbehandler og Integrative Coach Professional

 • Underviser i kropsterapi og selvaccept

Cristine Wasgård er uddannet hos ManuVision som træner og kropsterapeut. Hun er desuden uddannet Integrativ Coach Professional ved Ford Institute for Integrative Coaching (FIIC), Debbie Ford, USA

Cristine kombinerer til dagligt kropsterapi med skyggearbejde. Gennem sit arbejde hjælper Cristines kunder med at genskabe forholdet mellem krop og hoved, så kroppen bliver et sikkert sted at søge svar, når hovedet stikker i kalorieberegninger og negative tankemønstre.

Cristine udfordrede mig virkelig - hun trak mig ud af min komfortzone hver gang. Hun skubbede til mine grænser på en “aldrig set før” - men kærlig måde.
— tidligere studerende på Madmentoruddannelsen

Mie My foto Marie .jpg

Mie My Tastesen 

 • Cand.psych. og åndedrætsterapeut.  

 • Underviser i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT). 

Mie My Tastesen er psykolog og indehaver af virksomheden ACT & Breathe, som hun har skabt med udgangspunkt i en holistisk tilgang til de psykiske udfordringer, som mennesker oplever. Det betyder, at hun ser psykisk lidelse ud fra en forståelse af at krop og sind gensidigt påvirker hinanden.

Mie My har specialiseret sig i at arbejde med sine klienter ud fra en kombination imellem ACT, CFT og åndedrætsterapi. Hun har erfaringer med spiseforstyrrelser på egen krop, og har igennem en årrække været tilknyttet Landsforeningen for Spiseforstyrrelser og Selvskade, som rådgiver samt Videnscenter om Spiseforstyrrelser og Selvskade på BED forskningsprojekt.

Mies undervisning i selvomsorg og selvaccept var en øjenåbner for mig. Det gør, at jeg i dag har et helt andet kærligt og omsorgsfuldt syn på mig selv, min krop og mine spisemønstre.
— Tidligere studerende på Madmentoruddannelsen

Sille Kløvedal

Sille Kløvedal

 • cand. mag. i psykologi og uddannet Hatha-yin yogalærer

 • Underviser i Selvomsorg og kropsbevidsthed

Sille Kløvedal er cand.mag. i psykologi og uddannet yogalærer i Indien og Nepal.

Sille underviser i hatha-yin yoga, som er en blid form for yoga med vægt på det dybe og naturlige åndedræt, kropsbevidsthed og intuition.

Gennem øvelser, der kan variere mellem dybe og blide stræk, dynamiske øvelser, mantraer og meditation, hjælper Sille med at øge selvomsorg og selvaccept.

Yoga er velegnet til alle aldre, og skader er ingen hindring.

Sille er SÅ fantastisk til at skabe fokus på krop og det at mærke efter. Æv at hun ikke underviser i [min hjemby]!
— Tidligere studerende på Madmentoruddannelsen

Lene Meyer

Lene Meyer

 • Cand.Psych, ph.d. studerende

 • Underviser i BED, tvangsoverspisning

Lene Meyer er uddannet psykolog og har siden 2008 arbejdet sammen med folk med spiseforstyrrelser både i psykiatrien og i egen praksis.

I 2013 begyndte Lene på et ph.d. projekt om spiseforstyrrelsen Binge Eating Disorder (BED), på dansk tvangsoverspisning. BED ligner den velkendte spiseforstyrrelse bulimi og er kendetegnet ved overspisninger i store mængder mad, men modsat bulimi er der ingen opkast.

Lene underviser i de udfordringer, der er relateret til BED, og hvordan man som behandler kan navigere i krydsfeltet mellem spiseforstyrrelser og overvægtsproblematikker.

Vi kom utrolig godt omkring emnet og Lene var super professionel i sit felt - meget troværdig. Super spændende emne.
— tidligere studerende på Madmentoruddannelsen

Skærmbillede 2018-10-26 kl. 14.11.25.png

Lotte Brix Bjørnskov

 • Coach, mentor og underviser

 • Underviser i Coaching

Lotte er oprindeligt uddannet Coach og Mastercoach hos Manning Inspire. Hun er ligeledes uddannet Stresscoach samt Enneagram Practitioner.

Til dagligt arbejder hun med undervisning, foredrag, træning og coaching dels gennem sit eget Move 4ward og dels som freelancer i et konsulenthus med speciale i kultur, præstation, trivsel og samarbejde. Desuden arbejder hun via coaching med unge piger i mistrivsel under konceptet PigePotentiale.

Lotte er en dygtig, kompetent og powerfuld underviser med en meget empatisk tilgang mennesker. Fuld af dejlig smittende positiv energi.
— TIDLIGERE STUDERENDE PÅ MADMENTORUDDANNELSEN

Marie Steenberger

Marie Steenberger

 • Ernæringsekspert og stifter af Madmentoruddannelsen

 • Underviser i Ernæring, psykologi og mad

Marie Steenberger er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (nu bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol).

Marie er desuden uddannet Integrativ Coach Professional ved Ford Institute for Integrative Coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Coach og Mastercoach fra Manning Inspire i Danmark.

Marie har specialiseret sig i spisemønstre og har mange års erfaring med de psykologiske årsager bag vægt og spisning.


Sofia Manning

Sofia Manning

 • Coach og stifter af Madmentoruddannelsen

 • Madafhængighed og selvudvikling

Sofia er coach og har arbejdet hos verdens førende coach, Tony Robbins, hvor hun arbejdede seks år i sit firma i Californien. Derudover udbyder hun landets mest efterspurgte og anerkendte coachinguddannelse, i Sofias Hus, der danner rammen omkring blandt andet Madmentoruddannelsen.

Sofia underviser, skriver bøger og optræder ofte i medier om selvudvikling og coaching.