Studerende.jpg
 

 Er uddannelsen for dig?

Måske arbejder du allerede med sundhed som diætist, kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller sygeplejerske men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du ingen sundhedsfaglig uddannelse, men selv erfaring med at kæmpe med sundheden, vægten eller et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?

Måske er du coach, psykolog eller psykoterapeut, men mangler viden om sundhed og spisemønstre, så du kan arbejde mere specifikt med dine klienters vægt, sundhed og kropskritik?

Madmentoruddannelsen er noget helt andet end eksempelvis undervisning i kostsammensætning.

Madmentoruddannelsen er en uddannelse i psykologien bag sundhed, vægttab og forstyrrede spisemønstre - og den eneste af sin art der kombinerer coaching og krops- og kostterapeutiske metoder med mesterlære fra de dygtigste undervisere indenfor kost- og sundhedsområdet.

Madmentoruddannelsens teoretiske fundament hviler på kognitiv adfærdsterapi, narrativ psykologi, systemisk tænkning, acceptance and commitment therapy og compassion fokuseret terapi. Vi underviser i evidensbaserede metoder og kropsterapeutiske teknikker som yoga, åndedrætsterapi og mindfulness.

Madmentoruddannelsen har lokaler i København. Vi har studerende fra hele landet.

Du får:

hvid_banner.jpg

Hvad er en Madmentor? 

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved, hvordan man hjælper mennesker i mål med deres sundhed eller vægttab ved at arbejde med de bagvedliggende årsager til spisning.

Som Madmentor kan du arbejde med at bryde dine klienters ødelæggende madmønstre som f.eks. overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. Gennem arbejdet med de bagvedliggende årsager, hjælper du din klient med at kunne omsætte sin viden om sundhed til konkrete handlinger i hverdagen.


Hvordan arbejder en Madmentor?

En klient, der opsøger en Madmentor, bliver ført igennem et coachende terapeutisk samtaleforløb, der tager hånd om følelser, tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed.

En Madmentor arbejder enten som selvstændig erhvervsdrivende, i kommuner eller i private virksomheder.

Vi har certificerede Madmentorer der i dag arbejder med bl.a. overvægtige børn og deres familier, unge med forstyrrede spisemønstre, tvangsoverspisere, tidligere overvægtige der skal guides efter en fedmeoperation samt mennesker med helt almindelige dårlige vaner der bare gerne vil i mål med en sund livsstil, men ikke kan finde ud af det alene.

hvid_banner.jpg
 
Forskellen ligger ikke i kiloene. Den ligger i min øjne. Min udstråling, holdning og energi er helt forandret. Jeg har fået mit liv igen
— Heidi Brink
 
 
 

Vi starter nyt hold 31. marts 2020. Kontakt Madmentoruddannelsen, hvis du vil høre mere om tilmelding og betaling.

banner_beige.jpg
 

 Hvad er inkluderet i uddannelsen:

  • 5 moduler af hver 3 dages varighed fra kl. 9.00 - 16.00 med teori, træning og selvrefleksion.

  • Træning i metoderne fra et tværfagligt team af de bedste undervisere indenfor coaching, sundhed, psykologi og kropsarbejde.

  • Obligatoriske studiegrupper til træning mellem modulerne.

  • 2 supervisionsaftener til fordybelse af teori og metoder, styret af vores dygtige mentortrænere i både Aarhus og København.

  • Uvurderlig support fra vores mentortrænere samt et netværk af ligesindede.

  • Madmentoruddannelsen foregår i København. Vi har studerende fra hele landet.

Pris

37.500 kroner +moms

 
hvid_banner.jpg

MULIGHED FOR RATEBETALING

Du kan betale for uddannelsen i 3 eller 5 rater mod et mindre administrations gebyr. Betaling foregår via faktura. Hvis du vil høre mere om muligheden for ratebetaling, er du velkommen til at ringe til adminstrationen på Madmentoruddannelsen. 

banner_beige.jpg
 

Ofte stillede spørgsmål

"I taler meget om et "frit forhold til mad" men jeg er bange for at tage på hvis jeg spiser "frit". Bliver jeg så ikke bare endnu tykkere?"

Vi siger ikke, at du skal opgive at få en krop, som du er glad for, og som du godt kan lide at klæde på og bruge. Tværtimod. At få et afslappet forhold til krop og mad er ikke ensbetydende med at tage på, men at du lærer at vælge den mad, du har brug for og lyst til og dropper selvpineri og madregler der ikke er bæredygtige.  

"Hvor meget anbefaler i at man øver mellem modulerne?"
Du skal øve tre-fem gange mellem modulerne i din studiegruppen, som vi sammensætter på modul 1 på uddannelsen. Ud over de 5 moduler afholder vi to supervisionsaftener, hvor vi samler dygtige mentortrænere, og I kan stille spørgsmål, og øve sammen. Der er supervisionsaftener båder i København og Aarhus. I øver med hinanden på holdet, og undervejs i uddannelsen kan du også tage øve-klienter.

"Hvor meget nyt lærer man, hvis man allerede har taget coachuddannelsen?"
På Madmentoruddannelsen bruger vi blandt andet "De 6 trin", som coachuddannelsen også bygger på. Men uddannelsen til Madmentor er en specialiseret uddannelse til dig der vil hjælpe folk med deres sundhed, kost, selvbillede, kropsbevidsthed og forhold til mad. Så der er rigtigt meget indhold på uddannelsen, som du ikke får på coachuddannelsen.

"Skal man selv have et svært forhold til mad, for at tage uddannelsen?"
Nej, du behøver ikke have et svært forhold til mad. Som Madmentor lærer du at hjælpe andre med deres forhold til mad. På uddannelsen vil du blive inviteret til at kigge på dit eget forhold til mad lige, som det er. Og vores ønske er, at hvert hold på Madmentoruddannelsen indeholder en stor diversitet. Og det ser ud til at lykkes!

"Har jeg mulighed for at fortsætte læringen efter, at jeg er certificeret?"

Ja! Når du er uddannet Madmentor kan du komme i supervision hos vores dygtige mentortrænere. Det er din støttende guide for læring, refleksion og udvikling, hvad enten du vælger at bliver superviseret individuelt eller i en gruppe.

Sofia Manning og Marie Steenberger står bag Madmentor 

Som Madmentor hjælper du mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Du vejleder dine klienter i at turde være i deres følelser og håndtere virkeligheden, som den er– i stedet for at styrte mod køleskabet.

Du genetablerer kontakten mellem kroppen og hovedet, så den naturlige intuition kan give information om sult, mæthed, stress og træthed.

Som Madmentor ved du, hvad der skal til, at føle sig hjemme i sin krop og sætte sig selv fri.