Tilmelding

Registrering foregår hos Madmentoruddannelsen.
Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os med spørgsmål vedrørende uddannelsen. Vi sidder klar til at svare dig.

Navn *
Navn

Holdstart

Vi starter nyt hold 31. marts 2020. Her kan du se alle moduler og datoer for uddannelsen.


Pris

Madmentoruddannelsen koster 37.500 kroner + moms


Mulighed for betaling i rater

Du kan betale for uddannelsen i 3 eller 5 rater til et mindre administrations gebyr på 1000 kroner. Betaling foregår via faktura. Ønsker du at høre mere om muligheden for betaling i rater, kan du ringe eller skrive til Madmentoruddannelsen. Kontakt os her >>


Bruttolønsordning

Hvis du er lønmodtager, kan du aftale med din arbejdsgiver, at Madmentorddannelsen betales som en del af din løn. Du kan læse mere om ordningen her >>


Er du ledig?

Er du ledig, har du i nogle tilfælde ret til at uddanne dig i max 20 timer om ugen. Det betyder, at du kan deltage på Madmentoruddannelsen, selvom du er på dagpenge, da ét modul i alt varer 18 timer ex. frokostpause. Vi anbefaler dog altid, at du ringer til din A-kasse og tager en snak med dem.


Afbestilling

Afbestilling skal ske skriftligt til Madmentoruddannelsen. 

Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 3 måneder til afholdelse kræves 50% i gebyr. På mindre end 4 uger til dato, vil kursusafgiften ikke blive refunderet.


Lokation

Madmentoruddannelsen foregår i det dejlige stemningsfyldte Soulhouse i København. Vi har studerende fra hele landet.

 

Madmentoruddannelsen

Soulhouse
Hørsholmsgade 20
2200 København