ERSTAT SLANKEKURE MED FRIHED

Bliv certificeret Madmentor™


På Madmentor™ uddannelsen træner vi vores Madmentorer i, hvad det kræver at fastholde nye, gode spisevaner uden slankekure. 


Vi ved godt allesammen, hvad det vil sige at spise sundt.

Vi ved, hvad der ville være fornuftigt at spise. Problemet er, at det ikke er vores fornuft, der bestemmer hvilke valg vi træffer. Det er vores følelser. 

Vil man hjælpe sig selv eller andre til øget sundhed og vægttab, skal man derfor kigge nærmere på vores følelser og de tanker de vækker, som forhindrer at alt den viden vi har om sund kost og gode valg også bliver omsat til handling fra dag-til-dag.

Men de fleste tilbud, der findes i slankeindustrien og sundhedsbranchen har ikke øje for hvad vi føler og hvordan mennesker tager beslutninger.

Velmenene slanketips og kost-systemer, tager ikke højde for psykologien bag vores forhold til mad og de følelser, tanker og overbevisninger, der er på spil.


Gratis foredrag og introaften på Madmentor™ 

Hvis du er åben for at skrive Madmentor på dit CV og du er nysgerrig på intuitiv spisning og et liv uden slankekure, så kom ind i Sofias Hus den 12. Juni til en snak om Madmentor metoderne og en fremtid uden slankekure. 

 

Tilmeld dig introaftenen her:


Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet.

HVAD ER EN MADMENTOR™? 

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved hvordan man bryder destruktive madmønstre og hjælper mennesker som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. 


HVORDAN ARBEJDER EN MADMENTOR?

En klient, der opsøger en Madmentor, bliver ført igennem en process, der tager hånd om tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed. 

Klienten lærer sine egne tanker og overbevisninger at kende, og blive fortrolig med sin intuition og kroppens signaler og lærer at stoppe op og mærke efter, hvad hun/han i virkeligheden har brug for, istedet for at styrte mod køleskabet, når livet kræver noget ekstra. 


SOM MADMENTOR HJÆLPER DINE KLIENTER MED AT...

  • Finde ud af hvad der er op og ned i klientens forhold til mad, og hvad der gør det svært - så hun kan forholde sig til sine sande følelser, uden at trøstespise og dulme med mad. 

  • Få indre madro og kontakt til fornemmelsen af sult og mæthed, så hun kan spise, det hun har brug for og stoppe når hun er mæt.

  • Bryde ud af fastlåste madmønstre og vende den negative indre dialog til et selvkærligt forhold til sin krop og sundhed, så hun kan nyde sin mad og samtidig opnå naturligt vægttab.

HVEM KAN BLIVE MADMENTOR? 

Det kan du! Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge, men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du ingen sundhedsfaglig uddannelse, men selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?


HVAD ER INKLUDERET I UDDANNELSEN?

  • 5 MODULER af hver 3 dages varighed, live i Sofias Hus i København.

  • TRÆNING I MADMENTOR METODERNE fra et tværfagligt team af de bedste undervisere indenfor coaching, sundhed og kropsarbejde.

  • UVURDERLIG SUPPORT fra vores mentortrænere samt et netværk af ligesindende. 


Vil du vide mere om uddannelsen, indhold på modulerne og hvordan du bliver Madmentor?