Madmentor i Jylland?

 
Blogindlæg_jylland.jpg
 
 

Ofte bliver vi spurgt, om ikke Madmentor kommer til Jylland. Og det kan vi godt forstå.

For selvom der er rigtigt mange gode grunde til at tage en uddannelse, så kan det alligevel føles som en stor beslutning. 

"Er det det rigtige tidspunkt?"

"Er det de rigtige undervisere?"

"Er det de rigtige metoder?"

"Vil det overhovedet virke - for mig?"

Mange af vores studerende har prøvet flere vægttabs-metoder, end de orker at tænke på, så de er allerede en slags selvlærte eksperter udi mad og sundhed.

Og en stor andel arbejder allerede professionelt med mennesker og sundhed som kostvejleder, ernæringsekspert, sundhedsplejerske, læge, terapeut eller noget helt sjette. De ved allerede SÅ meget. Er det nødvendigt for dem at tage til København for at tage endnu en uddannelse?

Indtil videre er svaret ja.

For vores uddannelse holder indtil videre til i Sofias Hus på Frederiksberg i København. Og vi mener den er værd at rejse for, for Madmentoruddannelsen er noget helt andet, end eksempel vis undervisning i kostsammensætning. Det er en uddannelse i psykologien bag.

Alt for mange mennesker lider i årevis under et anstrengt forhold til mad, vægt og krop. Det fylder alt for meget i deres tanker, ja i deres liv.

De har brug for en Madmentor, der kan guide dem til blive venner med kroppens signaler i stedet for at kæmpe imod dem.

En Madmentor, der forstår mekanismerne bag at spise på følelser, og hvorfor det ikke bare handler om at lukke munden og lette røven.

En som kan sætte dem fri - ikke bare fra et problematisk spisemønster - men også fra kropsskam og den selvlede der følger med.

Og det er der brug for i hele Danmark.

Faktisk rækker vores ambitioner for Madmentorkonceptet langt ud over de danske landegrænser. Men det kræver at vi bliver mange flere.

Madmentor er kommet for at blive. Og selvom vi ikke pt. kan tilbyde uddannelse i Aarhus, så kommer vi gerne alligevel.