En konkurrence, du ikke skal gå glip af.

 

OBS! Konkurrencen er afsluttet


Det drejer sig om en lodtrækning.

LIGE HER kan du vinde en friplads på Madmentor™ uddannelsen til en værdi af 37.500 kr!

Du har mulighed for at skrive Madmentor™ på CV’et allerede til foråret 2018.

Fripladsen gælder en hel uddannelse - med start den 29. november 2017 og certificering i maj 2018. 

Hvad vil det sige at være Madmentor™?

Som Madmentor™ arbejder du med menneskers sundhed - men det handler ikkeom at stikke klienter en ny kost eller motionsplan.

Vi plejer at sige at Madmentor™ uddannelsen er "en uddannelse i psykologien bag menneskers forhold til mad."

En Madmentors arbejde er at komme til bunds i problemet.

Måske kender du selv til det, at forhandle i dit hoved om, hvorvidt du skal spise lige nu eller ej?

Eller til at have en negativ indre dialog - en indre skrap stemme, der plaprer løs om, at du er for tyk, for grim eller doven?

Måske har du (også) investeret både penge og tid på projekt "sund og slank"?

Eller måske har du været mere moderat, og bare forsøgt at tabe dig et par kg. op til bikini sæsonen?

Bare lige droppe hvede og raffineret sukker?

Og intentionen er helt sikkert god og positiv. Problemet er bare, at det for langt de fleste, ikke virker at gå på slankekur.

Virker det for dig?

Hvis svaret er nej, så er det fordi, det ikke handler om mad. Det handler om dig. Og det er dit forhold til mad, der er det sande problem.

Det er vigtigt at pointere, at det ikke er dig og din vægt, der er noget galt med. Hvis du vejer for meget lige nu, er det kun et symptom på et problem. Problemet er dit forhold til mad.

For når der er følelser på spil, så ryger fornuften.

Og det er følelserne, der er på spil, når vi kommer til at spise for meget, eller bliver opfyldt af tanker om hvad vi må eller ikke må spise.

Og dermed handler den største forhindring for et varigt vægttab, slet ikke om mad eller motion.

Det handler om at spise på følelser.

Og på Madmentor™ uddannelsen lærer vores kursister, hvordan man adskiller følelser og mad, og kommer i mål med sundheden.

Madmentor™ uddannelsen adskiller sig blandt andet fra andre uddannelser ved, at man går vejen selv.

Du behøver selvfølgelig ikke selv have et problematisk forhold til mad, for at starte på uddannelsen, men vi mener faktisk at det ofte er et plus, hvis du har.

Din egen erfaring kan vendes til din største styrke som Madmentor.

Det oplevede vi f.eks med Heidi Brink, som var blandt de studerende, på vores allerførste hold - og som fik arbejdet sig ud af sit madmisbrug på Madmentor™ Uddannelsen.

“Forskellen ligger ikke i kiloene. Den ligger i min øjne. Min udstråling, holdning og energi er helt forandret. Jeg har fået mit liv igen” — HEIDI BRINK

I dag arbejder hun som mentor, støtte og rådgiver for mennesker, der selv kæmper med vægten, kroppen og selvværdet, og hun bruger sin egen historie og erfaring i arbejdet som mentor. Herover kan du læse, hvordan hun selv beskriver den forandring, og du kan læse om Heidis historie, og mange flere, her >>

 

Og nu trækker vi altså lod om en friplads på uddannelsen.

DELTAG I LODTRÆKNINGEN OM UDDANNELSEN MADMENTOR™ LIGE HER >>

På Madmentor™ uddannelsen bliver du en helstøbt og fagligt funderet mentor, der kan at hjælpe mennesker som kæmper med deres forhold til kroppen, maden, sundheden og vægten.


 

Kort introduktion til modulerne:

Modul 1 - Dig som Madmentor: Du lærer at bruge Madmentor™ coachingmodellen, og hvordan du som Madmentor arbejder med klienten tanker, følelser, krop og spisemønstre.

Modul 2 - En slank mentalitet: Når det bliver usundt at være sund. Vi sætter fokus på tvangsoverspisning og tvangsunderspisning og alle de forstyrrede måder at spise på der ligger midt imellem.

Modul 3 - Mærk din krop - mærk din sult:

Du lærer hvordan du arbejder med negative kropsopfattelser i praksis, samt om intuitiv spisning, og hvordan du kan guide dine klienter fra kontrol til frihed.

Modul 4 - Mærk dig selv - mærk dine følelser:

Du lærer at arbejde med menneskers selvværd og skamfølelser, og du vil lære, hvordan dine klienter opnår større selvaccept, bedre selvværd og større kærlighed til sig selv

Modul 5 - Madmentor™ i praksis:

Du skaber din forretningsplan og lærer, hvordan du tilrettelægger dine sessioner, hvordan du gennemfører og hvordan du hjælper dine klienter i mål med et normalt forhold til mad og krop.

Prøve og certificering:

I forlængelse af modul 5 gennemfører du en mentorsession og får feedback af din eksaminator. Efter veloverstået prøve, får du dit af certifikat og kan kalde dig Madmentor™

 


 

Hvis det lyder som noget for dig, så tilmeld dig konkurrencen. Det koster dig ikke noget.

Som tak for din tilmelding, sender vi dig vores gratis Madmentor™ guide, med hjælp til at integrere Madmentor-metoderne i dit eget liv + adgang til vores nye Madmentor fællesskab på Facebook, som allerede har over 200 medlemmer.

Så uanset om du vinder uddannelsen eller ej, venter der dig masser af hjælp og støtte til at arbejde med dit eget eller andres forhold til mad.

Og måske bliver dig der, der vinder en friplads på uddannelsen til en værdi af 37.500 kr!

Tilmeld dig HER.

HELD OG LYKKE I LODTRÆKNINGEN!

Vi trækker lod den 1. November og vi kontakter vinderen via email samme dag. Sidste chance for at tilmelde sig lodtrækningen er den 31 oktober.

PS. Måske kender du nogen, der kæmper med maden og vægten eller som har det svært med deres krop? Du kan gøre en forskel, og dele Madmentor™ -fællesskabet og chancen for at vinde en uddannelse med andre. Du kan frit dele linket https://www.madmentoruddannelsen.dk/konkurrence i en mail eller på de sociale medier.

Tak for hjælpen!