Min Madmentor

 

AF SOFIA MANNING

Jeg glemmer aldrig den dag.

Jeg havde arbejdet godt et år for Tony Robbins, og denne dag skulle jeg holde min allerførste præsentation for teamet. Det var en vigtig dag for min fremtidige karriere. Og jeg var nervøs.

I weekenden op til denne dag, havde jeg spist og spist på denne frygt. Faktisk fik jeg ikke rigtigt forberedt mig på min præsentation, fordi jeg havde så travl med at spise. Og som konsekvens havde jeg spist på min dårlige samvittighed.

På dagen for min præsentation havde jeg derfor masser af tanker i hovedet om hvor meget mad jeg havde spist, og hvad jeg skulle gøre for at tabe det igen.

På vej til arbejde kørte jeg ned i det lokale indkøbscenter og købte en pakke slankepiller uden recept. På pakken stod der, at man skulle tage tre om dagen – jeg tog selvfølgelig tre på en gang! Og jeg stod ind i bilen igen, kørte videre mod mit arbejde. Men pludselig fik jeg det rigtigt skidt.

Jeg blev så skidt tilpas at jeg måtte lægge mig ned på græsset foran min arbejdsplads. Og jeg blev bare så skidt tilpas. Mit hjerte hamrede derudaf, jeg blev svimmel, havde kvalme og blev faktisk rigtigt bange.

Jeg tænkte for mig selv at jeg nok havde brug for en ambulance. Men i stedet ringede jeg til min chef og sagde at jeg var blevet syg.

Jeg havde for alvor saboteret mig selv.

Hvis du vil høre hvad der skete og hvordan jeg fik hjælp af MIN Madmentor, så klik på play her:

 
 

Uden min Madmentors støtte var jeg aldrig kommet videre. Aldrig.

Jeg fik en Madmentor i mit liv. Jeg måtte sande, at mit problem ikke sad på sidebenene men mellem ørerne. Efter 10 års madhelvede måtte jeg indse, at mit liv strøg forbi, mens mit madproblem greb mere og mere ind i mit liv. Mit forhold til mad var hemmeligt for andre. Men for mig selv var det altoverskyggende. Becky blev min redning.

At få et frit forhold til mad er at få livet tilbage.