Interview med Mette Bagger Sommerlund

"Jeg har fået Sofias nyhedsbreve gennem mange år, da jeg har været fascineret af, hvad coaching kan. Drømmen har engang været at uddanne mig som coach, men som årerne er gået, er der uddannet mange coaches og jeg tænkte samtidig, at jeg manglede en specifik vinkel ind i coachingen. Så da Madmentor uddannelsen kom slog jeg til samme dag. Denne uddannelse er specifik og kunne derudover give mig en personlig rejse."

 

Read More
Anonym madmisbruger

I USA har AA nogle åbne møder, hvor man kan deltage, selvom man ikke er alkoholiker. Fordi vi var tætte og hun gerne ville dele det med mig, inviterede min veninde mig med til et af disse møder. Jeg havde imidlertid ingen ide om, hvor meget dette møde, i mere end en forstand, skulle bevæge mig.

Read More
Jagten på den ideelle vægt

Vores spisemønstre maskerer andre mønstre. Ofte også et, der handler om at tage ansvar. Du kan forestille dig dit spisemønster som et par skyklapper, der forhindrer dig i at se, at livet er en fest lige omme på den anden side. Et røgslør, der får dig til at udsætte karrieren, til ikke at være så social, som du ellers gerne vil være, og som forhindrer dig i at springe ud i det, du inderst inde brænder for. 

Read More
Lær dit barn at elske sin krop

Børn afkoder meget hurtigt, hvad forældre tænker om deres krop. Allerede før de har et sprog, observerer dine børn dig og opfanger mange af de ting, der viser, om du nyder din krop eller hader den. Vores holdning til vores krop kommer ikke kun til udtryk gennem det, vi siger med ord. 

Read More
Sådan stopper du dine cravings

Cravings er ikke noget, man bare sådan kan lukke ned for med fornuften. Men hvis du hele tiden har lyst til kager, fastfood, hvidt brød, slik, chips, pasta og cola, så har du sikkert prøvet. Det ville jo være dejlig nemt, hvis bare man beslutte sig for at spise alt det "rigtige" og stoppe med at spise "det forkerte" og så kunne livet ellers bare komme an. 

Men jeg vil ikke bede dig om at lade være med at spise de ting. 

Read More