Madmentor™


En uddannelse til dig, som vil hjælpe dig selv og andre til et naturligt forhold til mad, krop og vægt.

 Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge, men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed.

Måske har du ingen forudgående uddannelse, men selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme.

På uddannelsen til Madmentor vender du dit egne erfaringer med et problematisk forhold til mad til din styrke som mentor.

En mentor er en der selv har gået vejen, og giver sine erfaringer videre. På uddannelsen får du konkrete redskaber til at arbejde med psykologien bag vores problemstillinger omkring mad.

 
Vi har hjulpet hundredevis af klienter til at genvinde kontrollen over overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse og madafhængighed - og det har aldrig været oplysning om kost og ernæring, der har gjort den største forskel.

Sammen har vi skabt uddannelsen Madmentor. 

Som Madmentor™ hjælper du mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Du vejleder du dine klienter i at turde være i deres følelser og håndtere virkeligheden, som den er– i stedet for at styrte mod køleskabet. Du genetablerer kontakten mellem kroppen og hovedet, så den naturlige intuition kan give information om sult, mæthed, stress og træthed. Som Madmentor™ har du selv gået vejen, og ved hvad der skal til at føle sig hjemme i sin krop og sætte sig selv fri.

Næste hold starter den 3. Maj. 2017.


 På uddannelsen får du:


  • 5 moduler af hver 3 dages varighed.

 

  • Den faglige viden, der skal til, for at du kan hjælpe andre som Madmentor. 

 

  • Træning fra de bedste undervisere indenfor coaching, mad og kropsarbejde.

  • Kontrol over dine madmønstre, og et frit forhold til mad.

 

  • Metoder til at turde være i kroppen, blive fri af negativ indre dialog og slippe afhængighed af mad. 

 

  • Uvurderlig support fra mentortrænere og ligesindende, som går igennem samme procces som dig.


HOLDSTART 3.MAJ

Næste hold på Madmentor™ uddannelsen starter 3. Maj.

Læs mere om uddannelsens opbygning, alle datoerne og hvordan du tilmelder dig her. 


madmentor i rater

Mulighed for at Dele betalingen i 3 rater

Du kan betale for uddannelsen i 3 rater mod et mindre gebyr. Betaling foregår via faktura. Hvis du vil høre mere om muligheden for ratebetaling, er du velkommen til at ringe til adminstrationen i Sofias Hus. 


Pris


30.000 +moms


Vi modtager nu tilmeldinger til uddannelsen i maj 2017.


Ofte stillede spørgsmål:


"I taler meget om et "frit forhold til mad" men jeg er bange for at tage på hvis jeg spiser "frit". Bliver jeg så ikke bare endnu tykkere?"

Vi siger ikke at du skal opgive at få en krop, som du er glad for, og som du godt kan lide at klæde på og bruge. Tværtimod. At få et afslapppet forhold til krop og mad er ikke ensbetydende med at tage på, men at du lærer at vælge den mad, du har brug for og lyst til og dropper mærkelige regler og selvpineri. 

 

"Hvor meget anbefaler i at man øver mellem modulerne?"
Du skal øve tre gange mellem modulerne. Ud over det har vi to mentoraftener på uddannelsen, hvor vi samler dygtige coachtrænere, og i kan stille spørgsmål, og øve sammen inde i Sofias Hus. I øver med hinanden på holdet, og undervejs i uddannelsen kan du også tage øve-klienter.

"Hvor meget nyt lærer man, hvis man allerede har taget coachuddannelsen?"
På Madmentor™ uddannelsen bruger vi blandt andet "De 6 trin", som coachuddannelsen også bygger på. Men uddannelsen Madmentor™ er en specialiseret uddannelse til dig der vil hjælpe folk med deres sundhed, kost, selvbillede, kropsbevidsthed og forhold til mad. Så er er rigtigt meget indhold på uddannelsen, som du ikke får på coachuddannelsen. Og omvendt. "Skal man selv have et svært forhold til mad, for at tage uddannelsen?"
Nej, du behøver ikke have et svært forhold til mad. Som Madmentor™ lærer du at hjælpe andre med deres forhold til mad. På uddannelsen vil du blive inviteret til at kigge på dit eget forhold til mad lige som det er. Og vores ønske er at hvert hold på uddannelsen Madmentor™ indeholder en stor diversitet. Og det ser ud til at lykkes!