Madmentoruddannelsen er skabt i samarbejde mellem Sofia Manning og Marie Steenberger.


Marie Steenberger Madmentor

Marie Steenberger er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (i dag bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol). 

Marie er desuden uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Master Coach fra Manning Inspire i Danmark. 

Marie har i mere end ét årti arbejdet med spisemønstre i forbindelse med overspisning, hvilket blandt andet afspejles i hendes forfatterskab. Marie har hjulpet mange til at stoppe overspisning og få et naturligt forhold til mad. Hun holder desuden kurser og foredrag. 

Gå til Marie Steenbergers hjemmeside >>>

 

Sofia Manning er coach, forfatter og ejer af Sofias Hus og kvinden, der tog coaching til Danmark. Sofia har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien.

Derudover har hun et hav af større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet. Sofia er også forfatter til nogen Mit Hemmelige Forhold til Mad, der handler om hendes personlige historie om et problematisk forhold til mad der varede i 10 år. 

Gå til Sofia Mannings hjemmeside her >>>


Vores Mission

Med Madmentoruddannelsen ønsker vi at skabe en uddannelse fyldt med evidensbaseret viden kombineret med de bedste coaching- og terapeutiske værktøjer til at arbejde med spisemønstre. Vi har samlet de bedste undervisere indenfor coaching, psykologi, sundhed og kropsarbejde, så vi kan give dig den faglige viden, der skal til, for at du kan hjælpe dig selv og andre i mål med deres sundhed.

Som Certificeret Madmentor besidder du kvalifikationer, der er efterspurgt inden for både det offentlige og det private erhvervsliv. Med Madmentoruddannelsen, har du de bedste kort på hånden, hvad enten du ønsker at udvide dit virke eller påbegynde en ny karriere indenfor fysisk og mental sundhed.

Sofia Manning har drevet coachuddannelser i mere end 15 år, og er blandt de længst kørende, bedst afprøvede og mest efterspurgte på markedet. Du kan trygt forvente samme høje standard, når du vælger at tage uddannelsen Madmentor™ i Sofias Hus.