Hvem står bag Madmentoruddannelsen


Marie.png

Marie Steenberger er ejer og direktør for Madmentoruddannelsen.
Marie er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (i dag bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol). 

Marie er desuden uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Master Coach fra Manning Inspire i Danmark. 

Marie har i mere end ét årti arbejdet med spisemønstre i forbindelse med overspisning, hvilket blandt andet afspejles i hendes forfatterskab. Marie har hjulpet mange til at stoppe overspisning og få et naturligt forhold til mad. Hun holder desuden kurser og foredrag. 


Sofia Manning er medstifter af Madmentoruddannelsen.
Sofia er coach og ejer af Sofias Hus og kvinden, der tog coaching til Danmark.

Sofia er også forfatter til nogen Mit Hemmelige Forhold til Mad, der handler om hendes personlige historie om et problematisk forhold til mad der varede i 10 år. 


Madmentoruddannelsens mission

Med Madmentoruddannelsen ønsker vi at skabe en uddannelse fyldt med evidensbaseret viden kombineret med de bedste coaching- og terapeutiske værktøjer til at arbejde med spisemønstre. Vi har samlet de bedste undervisere indenfor coaching, psykologi, sundhed og kropsarbejde, så vi kan give dig den faglige viden, der skal til, for at du kan hjælpe dig selv og andre i mål med deres sundhed.

Som Certificeret Madmentor besidder du kvalifikationer, der er efterspurgt inden for både det offentlige og det private erhvervsliv. Med Madmentoruddannelsen, har du de bedste kort på hånden, hvad enten du ønsker at udvide dit virke eller påbegynde en ny karriere indenfor fysisk og mental sundhed.