Uddannelsen Madmentor™ er skabt i samarbejde mellem Sofia Manning og Marie Steenberger.


Marie Steenberger Madmentor

Marie Steenberger er uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (i dag bedre kendt som Professionshøjskolen Metropol). 

Marie er desuden uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og er Master Coach fra Manning Inspire i Danmark. 

Marie har i mere end ét årti arbejdet med spisemønstre i forbindelse med overspisning, hvilket blandt andet afspejles i hendes forfatterskab. Marie har hjulpet mange til at stoppe overspisning og få et naturligt forhold til mad. Hun holder desuden kurser og foredrag. 

 

Sofia Manning er coach, forfatter og ejer af Sofias Hus, medejer af Manning Inspire og kvinden der tog coaching til Danmark. Sofia har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien.

Derudover har hun et hav af større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet. Sofia er også forfatter til nogen Mit Hemmelige Forhold til Mad, der handler om hendes personlige historie om et problematisk fohold til mad der varede i 10 år. 


Vores Mission

Med Madmentor™ ønsker vi at skabe en uddannelse, der starter med dig og dit eget forhold til mad. Vi har samlet de bedste undervisere indenfor coaching, mad og kropsarbejde, så du kan få kontrol over dine madmønstre, og et frit forhold til mad.

Vi vil give den faglige viden, der skal til, for at du kan hjælpe andre som Madmentor™ samt skabe et miljø med support fra ligesindende, som går igennem den samme udvikling. 

Vi vil dele metoderne til at turde være i kroppen, blive fri af negativ indre dialog og slippe afhængighed af mad. 

Som Madmentor™ besidder du kvalifikationer, der er efterspurgt inden for både det offentlige og det private erhvervsliv. Med uddannelsen Madmentor™, har du de bedste kort på hånden, hvad enten du ønsker at udvide dit virke eller påbegynde en ny karriere indenfor fysisk og mental sundhed.

Med uddannelsen Madmentor™, får du en proces, der er skræddersyet til at skabe en positiv forandring for mennesker, som kæmper med deres forhold til maden og deres eget selvbillede.

Sofia Manning har drevet coachuddannelser i mere end 15 år, og er blandt de længst kørende, bedst afprøvede og mest efterspurgte på markedet. Du kan trygt forvente samme høje standard, når du vælger at tage uddannelsen Madmentor™ i Sofias Hus.