Hvad er en Madmentor? 

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved, hvordan man bryder ødelæggende madmønstre og hjælper mennesker, der kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. 


HVORDAN ARBEJDER EN MADMENTOR?

En klient, der opsøger en Madmentor, bliver ført igennem en proces, der tager hånd om tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed.

Klienten lærer sine egne tanker og overbevisninger at kende, og bliver fortrolig med sin intuition og kroppens signaler og lærer at stoppe op og mærke efter, hvad hun/han i virkeligheden har brug for, i stedet for at styrte mod køleskabet, når noget i livet bliver svært.


SOM MADMENTOR Hjælper din klient med AT ...

  • Finde ud af, hvad der er op og ned i klientens forhold til mad, og hvad der gør det svært - så hun kan forholde sig til sine følelser, uden at trøstespise og dulme med mad.

  • Få indre madro og kontakt til fornemmelsen af sult og mæthed, så hun kan spise det, hun har brug for, og stoppe når hun er mæt.

  • Bryde ud af fastlåste madmønstre og vende den negative indre dialog til et selvkærligt forhold til krop og sundhed, så hun kan nyde sin mad og samtidig opnå en sund vægt.


HVEM KAN BLIVE MADMENTOR? 

Det kan du! Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du ingen sundhedsfaglig uddannelse, men selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?


HVAD ER INKLUDERET I UDDANNELSEN?

  • 5 moduler af hver 3 dages varighed - teori, træning og selvrefleksion.

  • Træning i metoderne fra et tværfagligt team af de bedste undervisere indenfor coaching, sundhed og kropsarbejde.

  • Obligatoriske studiegrupper til træning mellem modulerne.

  • 2 mentoraftener til fordybelse af teori og metoder, styret af vores dygtige mentortrænere.

  • Uvurderlig support fra vores mentortrænere samt et netværk af ligesindede.


VIl du vide mere om vores uddannelse, indhold på modulerne, og hvordan du kan blive Madmentor?