HVAD ER EN MADMENTOR™? 

En Madmentor er en certificeret professionel mentor, som ved hvordan man bryder destruktive madmønstre og hjælper mennesker som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed. 

 

HVORDAN ARBEJDER EN MADMENTOR?

En klient, der opsøger en Madmentor, bliver ført igennem en process, der tager hånd om tanker og overbevisninger relateret til mad, krop og sundhed. 

Klienten lærer sine egne tanker og overbevisninger at kende, og blive fortrolig med sin intuition og kroppens signaler og lærer at stoppe op og mærke efter, hvad hun/han i virkeligheden har brug for, istedet for at styrte mod køleskabet, når livet kræver noget ekstra. 


SOM MADMENTOR HJÆLPER DINE KLIENTER MED AT...

  • Finde ud af hvad der er op og ned i klientens forhold til mad, og hvad der gør det svært - så hun kan forholde sig til sine sande følelser, uden at trøstespise og dulme med mad. 

  • Få indre madro og kontakt til fornemmelsen af sult og mæthed, så hun kan spise, det hun har brug for og stoppe når hun er mæt.

  • Bryde ud af fastlåste madmønstre og vende den negative indre dialog til et selvkærligt forhold til sin krop og sundhed, så hun kan nyde sin mad og samtidig opnå naturligt vægttab.

HVEM KAN BLIVE MADMENTOR? 

Det kan du! Måske arbejder du allerede med sundhed som kostvejleder, personlig træner, sundhedsplejerske eller læge, men oplever, at du mangler det sidste værktøj til at følge folk i mål med deres sundhed?

Måske har du ingen sundhedsfaglig uddannelse, men selv erfaring med at kæmpe med et anstrengt forhold til mad, og lyst til at finde vejen ud - og derefter hjælpe andre med at opnå det samme?


HVAD ER INKLUDERET I UDDANNELSEN?

  • 5 MODULER af hver 3 dages varighed, live i Sofias Hus i København.

  • TRÆNING I MADMENTOR METODERNE fra et tværfagligt team af de bedste undervisere indenfor coaching, sundhed og kropsarbejde.

  • UVURDERLIG SUPPORT fra vores mentortrænere samt et netværk af ligesindende. 


Vil du vide mere om uddannelsen, indhold på modulerne og hvordan du bliver Madmentor?